Lederiets ydelser og kompetencer

 

LEDERIET udvikler ledere og organisationer. Vi er eksperter i at designe og lede komplekse processer, hvor en, få eller mange deltager i en forandringsproces med det mål at skabe bedre løsninger.

 

Vores ydelser kan deles op i tre typer:

 

Procesledelse

 

- hvor vores kunde beder os om at sikre, at der opstilles klare mål for en given opgave, at alle relevante interessenter involveres, at der skabes fremdrift i processen og at den nødvendige kommunikation finder sted. Det kan f.eks. være at designe, tilrettelægge og lede et stort organisationsudviklingsprojekt.

 

Undervisning

 

– hvor vores kunde beder os om at formidle viden om ledelse. Det kan være i form af et undervisningsforløb, vi udvikler, eller det kan være i form af foredrag.

 

Coaching

 

– hvor vores kunde er en enkelt leder eller en ledergruppe, der har behov for en samtalepartner for at understøtte sin egen udvikling. Det kan f.eks. være en nyetableret ledergruppe, der har brug for at få udviklet sig som gruppe i en fart for at kunne præstere reel ledelse i organisationen.

 

Vores ydelser er i øvrigt kendetegnet ved, at vi altid bruger megen energi på sammen med vores kunde at identificere den egentlige problemstilling eller opgave, som skal løses. Derfor løser vi mange forskellige typer opgaver – også opgaver, som måske ikke lige passer ind i de tre kategorier.

 

Inden vi løser en opgave, udarbejder vi et skriftligt oplæg på vores løsningsforslag, der udover procesbeskrivelsen også indeholder vores pris på løsningen af opgaven.

 

 

 

 

LEDERIET er medlem af