Lederiets netværk er stort

 

Enhver leder, der har brug for hjælp til løsningen af sin ledelsesopgave, kan kontakte LEDERIET. Dermed ikke sagt, at vi kan løse en hvilken som helst ledelsesopgave, men i vores omfattende netværk, er det meget sandsynligt, at vi kan finde kvalificeret bistand – hvis ikke vi selv kan løse opgaven alene.

 

Vores netværk er omfattende og det kan opdeles i tre hovedkategorier:

 

Forskere

Vi har en række gode kontakter i danske forskningsmiljøer, der arbejder med ledelse, eksempelvis på Copenhagen Business School eller Handelshøjskolen i Århus. Vi har ligeledes gode kontakter i forskningsmiljøer indenfor samfundsfag, psykologi, kommunikation og en række andre fagområder, som er relevante i løsningen af de opgaver, vores kunder stiller os overfor. Vi har eksempelvis samarbejdet med:

 

Professor Erik Johnsen, Copenhagen Business School

Læs her Erik Johnsens anbefaling af Lederiet.

 

Professor Steen Hildebrandt, Handelshøjskolen i Århus

 

Professor Finn Frandsen, Handelshøjskolen i Århus

 

Lektor Johannes Andersen, Aalborg Universitet

 

Professor Kenneth Mølbjerg Jørgensen, Institut for Læring på Aalborg Universitet

 

Lektor Hanne Dauer Keller, Institut for Læring på Aalborg Universitet

 

Lektor Marianne Kristiansen, Væksthuset, Aalborg Universitet

 

Forskningsleder Peter Lindgren, Internationalt Center for Innovation, Aalborg Universitet.

 

Kunder

Blandt vores kunder er der også en del, som vi samarbejder med om at løse forskellige opgaver. Det er typisk ledere, som selv finder det spændende at arbejde som formidlere eller rådgivere i forskellige sammenhænge – hvad enten det drejer sig om at skrive et kapitel til en bog eller deltage i et seminar eller simpelthen fungere som vores sparringspartner.

 

Konsulenthuse

Vi samarbejder ind imellem med andre konsulenter om at løse opgaverne – enten fordi, vi bliver inviteret ind i en opgave med vores særlige fokus på ledelsesprocessen, eller fordi vi inviterer andre ind i en opgave, fordi de kan noget andet. Det kan eksempelvis være et bureau med fokus på kommunikation og markedsføring. Vi har eksempelvis samarbejdet med:

 

Internationalt Center for Innovation på Aalborg Universitet

 

Aalborg Universitet

 

4improve

 

Communicate2innovate

 

Clienti

LEDERIET er medlem af